Gratis: LIVE of online 'De Happy Flow Website Challenge.' Lanceer je website in 2 dagen!

Heb je last van uitstel gedrag omdat je aanhikt tegen het technische deel van het bouwen van je website? Maak het jezelf makkelijk met het YSOB systeem en onze Happy Flow video’s. Bouw samen met ons LIVE of online op 18 en 19 mei in 2 dagen de basis voor jouw website zodat je NU aan de slag kunt met jouw bedrijf of initiatief. En het mooie is, deelname is helemaal gratis.

man in white dress shirt sitting beside woman in black long sleeve shirt
man sitting while using laptop

Als Missie ondernemer wil je graag maar een ding: met je Missie bezig zijn!

Je wil graag zo veel mogelijk tijd besteden aan mensen helpen en waarde bieden en zo min mogelijk tijd aan de technische en praktische zaken. 
Maar je weet wel dat het belangrijk is. 

In de 10+ jaar dat we Missie ondernemers begeleiden zien we keer op keer dat dit niet eenvoudig is voor Missie ondernemers.

De technische, business en praktische kant van het ondernemen kan overweldigend voelen. En dat is geen fijn gevoel.
Daardoor gaan ze vaak uit de weg wat ze voelen dat belangrijk is om te doen en wat ze diep van binnen weten dat ze moeten doen.
Ze komen in de wachtstand terecht of hopen dat er een moment komt dat alles “makkelijker” is en daardoor remmen ze hun creatiekracht en dat is ZO zonde.

Want hun Missie trekt ze als een elastiek keer op keer weer terug. En niet doen wat je voelt dat je moet doen geeft een gevoel van onvervuld zijn. Je voelt dat je tekort schiet en dat je niet je volste potentie leeft. En dat is OOK geen fijn gevoel.

En zo creëer je een vervelende space voor jezelf waar je niet uit komt. 

Maar geen nood. Wij gaan je helpen om de stroom weer te versnellen! 

Wij hebben YSOB opgericht om jou als Missie ondernemer te helpen met het overwinnen van je technische uitdagingen!

En in deze 2 dagen gaan we SAMEN LIVE aan de slag om de basis van jouw website op te zetten.

Na 2 dagen is dit wat je af hebt:

Ben je er klaar voor om NU in de actiestand te gaan? 

smiling man beside writing person

Wat zijn de praktische details als je deze 2 dagen met ons aan de slag gaat?

men sitting in front of their laptop computer

Na 2 dagen heb je de basis voor jouw website staan!

We gebruiken ons eigen YSOB Website systeem als de basis voor jouw website. Dit is een systeem dat speciaal ontworpen is voor Missie ondernemers.

Als je website bevalt dan verwachten wij je dat je na deze dagen je website houdt. 

De kosten voor het YSOB website systeem zijn 97 euro ex BTW per maand en 147 euro opstartkosten of 997 euro ex BTW per jaar als je in één keer betaalt. 
De investering voor een YSOB website is 3 keer zo goedkoop dan als je dit helemaal zelf zou doen of via een andere partij doet. Wij kunnen de investering hiervoor zo laag houden omdat we de kosten van het systeem kunnen verspreiden over veel deelnemers. 

De belangrijkste features van jouw YSOB website zijn:  Website, hosting, online leeromgeving, online community, email marketing systeem, webshop, afspraken en event module. Kortom: alles wat je nodig hebt om jouw business te draaien zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op je Missie.

Deze 2 dagen worden begeleid door Conrad, Wisse en Maartje

Je ontvangt deze 2 dagen TOP begeleiding door 3 experts die ieder hun eigen specialiteit hebben.

Conrad helpt je met strategie en de structuur. Hij zorgt er voor dat je jezelf niet verliest in je eigen creativiteit. Hij helpt je om focus te houden en je te richten op de hoofdzaken zodat je de visie die je in je hoofd hebt ook daadwerkelijk op papier krijgt.

Maartje helpt je met de energie en de Mindset zodat je genoeg positieve energie hebt om de acties te nemen die je wilt nemen. Ze helpt je als je vastloopt om weer te verbinden met positieve energie, zodat er geen blokkades en excuses zijn voor jou om je Missie in de wereld te zetten.

Wisse helpt je met het technische deel. Waar jij als Missie ondernemer techniek uitdagend vindt, gaat hij letterlijk “aan” van alles wat met techniek te maken heeft. Hij is een ervaren webdevelopers die altijd op zoek is naar hoe het beter, sneller en makkelijker kan en zet zijn talent en vaardigheden graag in om dienstbaar te zijn aan jouw Missie.

person in black long sleeve shirt holding persons hand

Wat is jouw investering voor deze 2 dagen?

Deze 2 dagen zijn helemaal GRATIS. In ruil voor jouw feedback en de intentie om jouw website te houden als het bevalt.
Nog een keer een overzicht van wat je ontvangt deze 2 dagen: 

FAQ

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat your vraag er niet tussen? Mail dan naar info@yoursiteourbusiness.com, we helpen je graag verder.

Ja, wij gaan dit vaker doen, maar dit is de enige keer dat we het met een kleine, exclusieve club doen. Als dit een belangrijke factor voor je is, dan adviseren we je om je agenda leeg te maken om je deze ronde aan te melden. 

We hebben, na de oorspronkelijke feedback die we hebben gekregen om ook de mogelijkheid te bieden om er online bij te zijn. Je belt dan in via Zoom en bent er via de computer bij.